ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ιδρύσαμε την TAS Courier το 2002, με την πίστη ότι μπορούμε να αλλάξουμε την σχέση των εταιρειών courier με τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Με μικρά αλλά σταθερά βήματα και τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, χτίζοντας πολύχρονες συνεργασίες, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες.

Επειδή στην TAS Courier θεωρούμε πως μια εταιρεία είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, οργανώνουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας, με στελέχη που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό, μα πάνω από όλα κοινό όραμα, αξίες και φρέσκες ιδέες, τέτοιες που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ταχυδρομικών υπηρεσιών, τις οποίες συνεχώς ανανεώνουμε και εξελίσσουμε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογικές λύσεις που παρέχουμε. Πρόσφατα ενισχύσαμε την υπηρεσία της εγγυημένης παράδοση την επόμενη εργάσιμη, με σύστημα live tracking και έγκαιρη ενημέρωση του παραλήπτη για το συγκεκριμένο 2ωρο μέσα στο οποίο θα παραλάβει την αποστολή του. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας πατώντας εδώ.

TAS Courier reception

Με έδρα στην Αθήνα στην οδό Βουτσαρά 18-20, ΤΚ 11855, εξυπηρετούμε όλη την Αττική μέσω του αυτόνομου δικτύου μας, το οποίο αποτελείται από σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων και δίκυκλων οχημάτων. Για την υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες και αντιπροσώπους, πετυχαίνοντας έτσι την πλέον ασφαλή και γρήγορη διακίνηση των αποστολών, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η συλλογή, όσο και η διαχείριση και προώθηση των αποστολών γίνεται στο κατάστημα μας, αποκλειστικά από εμάς.

Ο στόχος μας

Η σωστή εξυπηρέτηση των πελάτων μας, με γνώμονα την αληθινή επικοινωνία και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό. Όπως και το να εξελισσόμαστε και να δοκιμάζουμε διαρκώς τις δυνάμεις μας και τα όρια μας.

Το όραμα μας

Να παρέχουμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Να δημιουργούμε σταθερές, ανθρώπινες, και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας.

Οι βασικές αξίες μας

Υπευθυνότητα, σεβασμός, σταθερότητα, επιμονή, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα και κοινωνικότητα.

TAS Courier και τεχνολογία

Στην TAS Courier, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρία με γερά θεμέλια, που να αντέχει στον χρόνο και στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για την επίτευξη των παραπάνω, σκεφτήκαμε και δράσαμε όχι μόνο σαν επαγγελματίες, αλλά και σαν πελάτες, σαν παραλήπτες, σαν καταναλωτές. Κάνοντας στους εαυτούς μας τις σωστές ερωτήσεις, καταλήξαμε να προσφέρουμε και σωστές, ολοκληρωμένες λύσεις, που οδηγούν καθημερινά σε υψηλή ικανοποίηση των πελάτων μας.

Λύσεις, που κάνουν τις συνεργασίες μας απροβλημάτιστες και αμφότερα ευεργετικές, σε ένα περιβάλλον διαρκούς εξέλιξης. Προσπαθούμε συνεχώς να αξιοποιούμε την διαθέσιμη πληροφορία και τεχνολογία, για να βοηθάμε τους πελάτες μας να προσφέρουν με την σειρά τους μια πιο ολοκληρωμένη last mile delivery υπηρεσία.

Από πολύ νωρίς επενδύσαμε σημαντικά κεφάλαια στην τεχνολογική θωράκιση μας, με ανάπτυξη μηχανογραφικού συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών, τέτοιου ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες μας όσο και τις ανάγκες των πελατών μας. Ακόμη, μέσω της σύγχρονης ιστοσελίδας μας, δίνεται η δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της κάθε αποστολής, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας για δημιουργία καινούργιων αποστολών αλλά και προβολή της οικονομικής καρτέλας τους.

Τέλος, οι πελάτες μας μπορούν να καταχωρούν ηλεκτρονικά την εντολή παραλαβής τους μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά και να λαμβάνουν καθημερινά report για τις εκκρεμότητες των αποστολών τους και τους λόγους μη παράδοσης, με σκοπό την μείωση του ήδη χαμηλού ποσοστού των επιστροφών.

Με λίγα λόγια…

Είμαστε μια μικρή εταιρία, με μεγάλες δυνατότητες. Μια εταιρεία ταχυμεταφορών που βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, που τον ακούει και αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του. Μια εταιρία με στόχους και όραμα για περαιτέρω ανάπτυξη, μια εταιρία που όσα πρεσβεύει, τα κάνει πραγματικότητα. Μια εταιρεία, όπου η εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, συνδυάζεται αρμονικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις τάσεις της αγοράς, δημιουργώντας το μείγμα του ιδανικού σας συνεργάτη. Διότι στην TAS Courier, αποστολή μας είναι η αποστολή σας

Open cookie options