Ποιοι ειμαστε

Ιδρύσαμε την TAS Courier το 2002, με τη πίστη ότι μπορούμε να αλλάξουμε την σχέση των εταιριών courier με τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Με μικρά αλλά σταθερά βήματα και τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, χτίζοντας πολύχρονες συνεργασίες ή καλύτερα, σχέσεις, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες.

Και επειδή στην TAS Courier πιστεύουμε πως μια εταιρία, είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, χτίσαμε και οργανώσαμε κατάλληλα το ανθρώπινο δυναμικό μας, με στελέχη που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και υψηλό επαγγελματισμό μα πάνω από όλα κοινό όραμα, αξίες, και φρέσκες ιδέες.

Με έδρα στην Αθήνα και διεύθυνση επί της οδού Βουτσαρά 18-20, Τ.Κ 11855, εξυπηρετούμε όλη την Αττική με αυτόνομο στόλο αυτοκινήτων και δίκυκλων , ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών-αντιπροσώπων, πετυχαίνοντας έτσι την πλέον ασφαλή και γρήγορη διακίνηση των αποστολών, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.

Τόσο η συλλογή όσο και η διαχείριση και προώθηση των αποστολών γίνεται στο κατάστημα μας, αποκλειστικά από εμάς.

Σ

Ο στόχος μας

Η σωστή εξυπηρέτηση των πελάτων μας, με γνώμονα την αληθινή επικοινωνία και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό. Όπως και το να εξελισσόμαστε και να δοκιμάζουμε διαρκώς τις δυνάμεις μας και τα όρια μας.
Ο

Το όραμα μας

Να παρέχουμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Να δημιουργούμε σταθερές, ανθρώπινες, και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας.
Α

Οι βασικές αξίες μας

Υπευθυνότητα, σεβασμός, σταθερότητα, επιμονή, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα και κοινωνικότητα.

TAS Courier και τεχνολογια

Στην TAS Courier, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρία με γερά θεμέλια, που να αντέχει στον χρόνο και στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για αυτό και από πολύ νωρίς επενδύσαμε σημαντικά κεφάλαια στην τεχνολογική θωράκιση μας, με ανάπτυξη μηχανογραφικού συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών, τέτοιου ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες μας όσο και τις ανάγκες των πελατών μας. Μέσω της σύγχρονης ιστοσελίδας μας, δίνεται η δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της κάθε αποστολής, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας για δημιουργία καινούργιων αποστολών αλλά και προβολή της οικονομικής καρτέλας τους.

Με λιγα λογια…

Είμαστε μια μικρή εταιρία, με μεγάλες δυνατότητες. Μια εταιρεία ταχυμεταφορών που βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, που τον ακούει και αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του. Μια εταιρία με στόχους και όραμα για περαιτέρω ανάπτυξη, μια εταιρία που όσα πρεσβεύει, τα κάνει πραγματικότητα. Διότι στην TAS Courier, αποστολή μας είναι η αποστολή σας.