Συχνες ερωτησεις

Γιατί είμαστε μια εταιρία που έχει χτιστεί και οργανωθεί γύρω από τον πελάτη. Αυτό που προσφέρουμε, εκτός του συνόλου των υπηρεσιών, είναι μια ανθρώπινη, φιλική και στενή σχέση. Μια λογική κοντά σε εκείνη της οικογένειας, όπου κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ώστε να επιλυθεί σωστά. Για αυτό και, προσφέρουμε άμεση επικοινωνία χωρίς τηλεφωνητές, για αυτό προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, για αυτό κάνουμε ακόμη και τρεις προσπάθειες παράδοσης της ίδιας αποστολής.
Συνοπτικά, διεκπεραιώνουμε αποστολές επί αντικαταβολή με απόδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα χωρίς συμψηφισμούς, διακινούμε ευπαθή προϊόντα όπως τιμαλφή, φαρμακευτικά προϊόντα, computers, κινητά τηλέφωνα και μουσικά είδη, ενώ κάνουμε παραδόσεις αποστολών σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς με αρ. πρωτοκόλλου. Παράλληλα, παραλαμβάνουμε και αποστέλλουμε αποστολές από και προς οποιοδήποτε σημείο. Όσον αφορά το κομμάτι των αποστολών, ασφαλίζουμε και αποζημιώνουμε στο 100% της αξίας της κάθε αποστολής, ενώ στέλνουμε SMS στον πελάτη κατά την αποστολή. Για περισσότερα, πατήστε εδώ
Πολύ απλά και γρήγορα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο 210 8846000 είτε μέσω e-mail στο info@tascourier.gr . Το συντομότερο δυνατόν, εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.
Στην TAS Courier έχουμε προσαρμόσει την ιστοσελίδα μας γύρω από τον «Εντοπισμό του δέματος σας». Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι τον αριθμό αποστολής, ο οποίος βρίσκεται πάνω στο Συνοδευτικό Δελτίο Μεταφοράς ή voucher, βάσει του οποίου θα κάνετε την αναζήτηση.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε.
Στην TAS Courier, ισχύει. Διαχειριζόμαστε την ίδια ημέρα την εκκρεμότητα κάθε αποστολής και την προωθούμε ξανά την επόμενη και την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα. Η οργάνωση που διέπει τις υπηρεσίες μας, μας επέτρεψε να κάνουμε προσπάθεια για την παράδοση έως και τρείς φορές για τις αποστολές σε εκκρεμότητα ακόμη και μέσα στην δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο του COVID-19, μέσα στην οποία μάλιστα οι ηλεκτρονικές αγορές αυξήθηκαν κατακόρυφα. *Η αποστολή της εκκρεμότητας την επόμενη εργάσιμη ημέρα ισχύει για αποστολές εντός Αττικής. Για την Υπόλοιπη Ελλάδα και τις Δυσπρόσιτες περιοχές , η υπηρεσία καθορίζεται από τον συνεργάτη του δικτύου μας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Στην TAS Courier, ασφαλίζουμε και αποζημιώνουμε στο 100% της αξίας της αποστολής, για κάθε αποστολή, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο 210 8846000 είτε μέσω e-mail στο info@tascourier.gr. Εναλλακτικά, πατήστε εδώ.
Ναι και συνοπτικά τα απαγορευμένα είδη προς μεταφορά είναι : Εκρηκτικές ύλες, εύφλεκτα υλικά, ραδιενεργά υλικά, διαβρωτικές ουσίες, αέρα, ναρκωτικές ουσίες, δηλητήρια, αρχαιότητες, έργα τέχνης, τρόφιμα αλλοιώσιμα, ζώα, φυτά, και γενικά αντικείμενα τα οποία από την φύση τους ή εξαιτίας της συσκευασίας τους υπάρχει κίνδυνος να αυτοκαταστραφούν ή να καταστρέψουν άλλα αντικείμενα.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (Μήκος x Ύψος x Πλάτος σε cm / 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.
Μπορείτε να το παραδώσετε μέχρι τις 19:00 μ.μ στο κατάστημα μας επί της οδού Βουτσαρά 18-20, Αθήνα, ΤΚ 11855 ή εναλλακτικά να μας δώσετε μια εντολή παραλαβής από τον χώρο σας μέχρι τις 17:00.
Αναλαμβάνουμε κανονικά παραλαβές και το Σάββατο χωρίς επιπλέον χρέωση. Όσον αφορά τις παραδόσεις, πραγματοποιούνται με επιπλέον κόστος.
Εξυπηρετούμε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ έως τις 20:00 μμ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ έως τις 15.00 μ.μ.